3711. Виробнича практика ПрАТ «Концерн Хлібпром»
ЗМІСТ
РОЗДІЛ 1. Загальна характеристика підприємства…….3
РОЗДІЛ 2. Оцінювання якості, приймання і зберігання сировини, допоміжних матеріалів та упаковки……10
2.1. Характеристика хліба пшеничний……..10
2.2. Характеристика сировини для виробництва хліба……15
2.3. Характеристика допоміжних матеріалів…….17
РОЗДІЛ 3. Характеристика технологічного процесу виробництва…….19
3.1. Технологічний процес приготування хліба пшеничного……...19
3.2. Установки…….. 27
РОЗДІЛ 4. Хіміко-технологічний та мікробіологічний контроль виробництва
4.1. Санітарна обробка технологічної лінії……….31
4.2. Мікробіологічний контроль………..35
РОЗДІЛ 5. Охорона праці та екологічний контроль на підприємстві………….38
РОЗДІЛ 6. Система НАССР…………….41
Висновки …………………………...45
Список літературних джерел………………47
Додатки