3984.Самостійна робота

2019 рік, 14 стор., 300 грн
Нет заданного изображения
Основная цена 300,00 грн.
Описание

Завдання 1. Студенти повинні оцінити організацію обліку, стан активів і пасивів підприємства, яке студенти обрали для дослідження. За проведеними розрахунками, студенти проводять оцінку фінансового стану підприємства та визначають: які управлінські рішення необхідно прийняти керівництву підприємства для покращення фінансово-господарської діяльності підприємства. Розрахунки проводять в таблицях, подають обґрунтоване пояснення своїх пропозицій і управлінських рішень.
Таблиця 1
Структура активів підприємства

Завдання 2. Розробити схеми взаємозв’язку бухгалтерії з різними підрозділами підприємства. Розробити форми внутрішньої звітності для накопичення інформації за окремими підрозділами. Визначити шляхи руху інформації від окремих підрозділів до бухгалтерії та навпаки від бухгалтерії до підрозділів.
Організація та ведення обліку на ПрАТ «Київстар» здійснюється бухгалтерією на чолі з головним бухгалтером. Розглянемо структуру бухгалтерії ПрАТ «Київстар» (рис.1).
Завдання 3. Оцінити фінансовий стан підприємства, його платоспроможність та фінансову стійкість, ділову активність, яке студенти обрали для дослідження; інформаційне забезпечення статистичної та податкової звітності для прийняття управлінських рішень.
Заповнити таблицю за проведеними розрахунками.
Таблиця 5
Основні показники фінансового стану

    Завдання 4. Бюджет продажу компанії на 1 півріччя 201_ р
Місяць       Обсяг продажу (одиниць)
Січень         9600     Лютий        16000      Березень     24000
Квітень      14400    Травень     11200       Червень     10400
Запаси готової продукції плануються у розмірі 30%  від обсягу продажу наступного періоду
На 1 січня 2016 року на складі було  1800 один готової продукції
Для виробництва одиниці продукції необхідно 8 кг сировини, запас якої підтримується  в обсязі 20%  виробничої потреби на наступний місяць. Необхідно:
Скласти бюджет закупівлі сировини і бюджет виробництва продукції на 1 квартал 201_ року
2.    Скласти бюджет виробництва продукції на 1 квартал, табл. 7 та бюджет закупівлі сировини, табл. 8 (у натуральних показниках).
Таблиця 7
Бюджет виробництва продукції на 1 квартал
Завдання 5. Необхідно проаналізувати витрати, доходи від реалізації та запропонувати управлінські рішення керівництву з можливості випуску та реалізації цієї готової продукції, якщо підприємство планує реалізовувати 5000 одиниць продукції за ціною з ПДВ за 46,50 грн. за 1 один. Планова собівартість продукції – 146000 грн. На матеріальні витрати припадає 47%. Між тим, фактична вартість матеріалів на одиницю продукції  склала – 14,20 грн.
Завдання 6. Визначити суму власного капіталу підприємства на кінець року, якщо на початок року сума необоротних активів становила 10,0 млн грн., оборотних 22, 0 млн грн.: в тому числі запаси- 8,5 млн грн., дебіторська заборгованість – 6,5 млн.грн, грошові кошти – 7,0 млн грн.., зобов’язання становили – 9,0 млн грн. На кінець року темп приросту запасів склав 3,4%, дебіторської – (- 2,1%), грошових коштів – 3,5%, зобов’язання – 5,5%. Оцінити діяльність підприємства та показники фінансової незалежності на початок і кінець року.

Розрахунки проведемо в таблиці:
Завдання 7. Визначити суму поточних зобов’язань підприємства на кінець року, якщо на початок року сума необоротних активів становила 8,0 млн грн., оборотних 16, 0 млн грн.: в тому числі запаси- 8,0 млн грн., дебіторська заборгованість – 5,0 млн.грн, грошові кошти – ? млн грн., власний капітал – 10,0 млн грн. На кінець року темп росту запасів склав 100,4%, дебіторської – 101,0%, грошових коштів – 103,0%, власний капітал – 100,5%. Оцінити діяльність підприємства та показники ліквідності на початок і кінець року.

Розрахунки проведемо в таблиці:
Завдання 8. Визначити суму запасів підприємства та власного капіталу на кінець року, якщо на початок року сума необоротних активів становила 12,0 млн грн., оборотних 18, 0 млн грн.: в тому числі запаси- ? млн грн., дебіторська заборгованість – 5,0 млн.грн, грошові кошти – 4,0 млн грн.., зобов’язання становили – 16,0 млн грн. На кінець року необоротні залишились без змін, темп приросту оборотних активів становить – 5,5 %. дебіторської – 4,0%, грошових коштів – 3,5%, зобов’язання – 5,5%. Оцінити діяльність підприємства та показники фінансової незалежності на початок і кінець року.

Розрахунки проведемо в таблиці:
Завдання 9. Визначити суму необоротних активів підприємства на кінець року, якщо на початок року сума оборотних 18,0 млн грн.: в тому числі запаси - 9,0 млн грн., дебіторська заборгованість – 6,0 млн.грн, грошові кошти – ? млн грн., власний капітал – 100 млн грн., зобов’язання – 16,0 млн.грн На кінець року темп росту запасів склав 100,4%, дебіторської – 101,0%, грошових коштів – 103,0%, власний капітал – 100,5%, зобов’язання – 102,5%. Оцінити діяльність підприємства та показники ліквідності на початок і кінець року.
Розрахунки проведемо в таблиці:

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...