4039. Курсова робота з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», на тему: Дослідження асортименту та технологій страв з птиці у національній та зарубіжній кул
ЗМІСТ
ВСТУП 5
1.ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 7
1.1. Характеристика асортименту страв з птиці у національній та зарубіжній кулінарії 7
1.2. Особливості технології страв з птиці у національній та зарубіжній кулінарії 8
1.3. Сучасні тенденції у дизайні та презентації страв з птиці 14
2. ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА 23
2.1.Аналіз технологічного процесу страв з птиці щодо забезпечення конкурентноздатної продукції 23
2.2. Проект нормативно-технологічної документації на новітню продукцію 29
2.3. Дослідження харчової цінності розроблених страв 32
ВИСНОВКИ 35
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 37