4085.Облік основних засобів на підприємствах харчової промисловості
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ I. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПРОЦЕСУ ОБЛІКУ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 5
1.1.Нормативно-правова база обліку основних засобів 5
1.2. Огляд літературних джерел 7
РОДІЛ ІІ. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРАТ «ОБУХІВСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ЗАВОД» 15
2.1.Організаційно-правовий статус підприємства 15
2.2.Облікова політика ПрАТ «Обухівський молочний завод» 24
РОЗДІЛ ІІІ. МЕТОДИКА ОБЛІКУ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 33
3.1. Документування операцій обліку основних засобів ПрАТ «Обухівський молочний завод» 33
3.2. Аналітичний і синтетичний облік основних засобів на ПрАТ «Обухівський молочний завод» 36
3.3. Особливості розкриття інформації у фінансовій звітності 43
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 46
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ 49
ДОДАТКИ 52