4086.Облік основних засобів на підприємствах харчової промисловості курсова робота
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ I. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПРОЦЕСУ ОБЛІКУ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 5
1.1.Нормативно-правова база обліку основних засобів 5
1.2. Огляд літературних джерел 7
РОДІЛ ІІ. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРАТ "ЖЛК "УКРАЇНА" 15
2.1.Організаційно-правовий статус підприємства 15
2.2.Облікова політика ПрАТ «ЖЛК - Україна» 26
РОЗДІЛ ІІІ. МЕТОДИКА ОБЛІКУ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 30
3.1. Документування операцій обліку основних засобів ПрАТ «ЖЛК - Україна» 30
3.2. Аналітичний і синтетичний облік основних засобів на ПрАТ «ЖЛК - Україна» 33
3.3. Особливості розкриття інформації у фінансовій звітності 40
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 43
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ 46
ДОДАТКИ 49