4194. Аналіз господарської діяльності, 14 задач

14 задач, 2021 рік, 16 стор. 400 грн
Нет заданного изображения
Основная цена 400,00 грн.
Описание


Завдання 4.1 За  даними  таблиці 4.1 проаналізувати  загальну забезпеченість хлібозаводу  сировинними ресурсами. Результати  аналізу  занести в таблицю  4.1а. Зробити  відповідні висновки.
Таблиця 4.1а
Аналіз забезпеченості хлібозаводу сировинними ресурсами
Завдання 4.2 Проаналізувати  обсяги закупівель сировини тваринного походження  та провести аналіз структури закупленої худоби, використовуючи дані таблиці 4.2. Результати аналізу занести в  таблицю 4.2а. Зробити  висновки.
Таблиця 4.2а
Аналіз структури закупленої худоби
Завдання 4.3Проаналізувати  обсяги закупівель сировини рослинного походження, використовуючи дані таблиці 4.3. Провести факторний аналіз зміни обсягів закупівель в залежності від площі посівів та урожайності з 1 тонни посівів.  Результати аналізу занести до  таблиці 4.3а. Зробити відповідні висновки.
Таблиця 4.3 а
Аналіз  обсягів закупівель сировини рослинного походження
Завдання 4.4.За даними таблиці 4.4 проаналізувати ефективність використання матеріальних ресурсів. Методом  абсолютних  різниць  виявити  зміну обсягу  виробництва   продукції  в залежності від зміни кількості переробленої  сировини та зміни виходу продукції з 1 тонни переробленої  сировини. Результати  занести   в таблицю 4.4а.  Зробити відповідні висновки.
Завдання 5.1 Проаналізувати  використання  трудових  ресурсів  та фонду заробітної плати на підприємстві. Визначити питому вагу кожної групи працівників та структуру середньорічної заробітної плати на підприємстві, використовуючи дані таблиці 5.1. Результати занести до таблиці 5.1а. Зробити відповідні висновки.
Завдання 5.2  Необхідно     провести аналіз використання робочого часу, використовуючи дані таблиці 5.2. Визначити зменшення робочого часу внаслідок зменшення кількісного складу трудового колективу, з одного боку, та загальних втрат робочого часу, у тому числі цілодобових і внутрішньозмінних – з іншого. Визначити корисний фонд робочого часу, та заповнити таблицю 5.2а.
Завдання 5.3Провести аналіз продуктивності праці,використовуючи дані таблиці 5.3 Розрахувати середньорічний, середньоденний та середньогодинний виробіток робітників.  Визначити, які фактори  позитивно, а які негативно вплинули на зміну показників продуктивності праці та випуску продукції. Результати  подати  у вигляді таблиці.
Завдання 6.1 За даними таблиці 6.1 необхідно провести аналіз операційних витрат за економічними елементами, визначити питому вагу витрат за планом та фактично, абсолютне відхилення та відхилення питомої ваги. Результати занести в таблицю 6.1а. Зробити висновки.
Таблиця 6.1а
Аналіз операційних витрат за економічними елементами
Завдання 6.2 Використовуючи дані  таблиці 6.2, необхідно провести первинний аналіз динаміки та структури собівартості за калькуляційними статтями. Результати аналізу занести в таблицю 6.2а. Зробити відповідні висновки.
Таблиця 6.2а
Аналіз динаміки та структури собівартості за калькуляційними статтями
Завдання 6.3Проаналізувати витрати на виробництво продукції. Визначити чинники та механізм впливу їх дії на витрати підприємства та наслідки господарської діяльності (таблиця 6.3), результати розрахунку занести до таблиці 6.3 а.
За допомогою відомих Вам прийомів провести факторний аналіз витрат на 1 грн випущеної продукції. Які, на вашу думку, є резерви зменшення витрат підприємства? Зробіть відповідні висновки.
Завдання 7.1Необхідно проаналізувати ступінь виконання плану та динаміку  прибутку  підприємства за даними таблиці 7.1. Визначити структуру прибутку від звичайної діяльності до оподаткування, результати розрахунку занести до таблиці 7.1а. Встановити резерви можливого збільшення прибутку. Зробити відповідні висновки.
Таблиця 7.1а
Аналіз рівня виконання плану, структури,  та динаміки прибутку
 від звичайної діяльності до оподаткування
Завдання 7.2Провести факторний аналіз загальної рентабельності активів в залежності від зміни рентабельності реалізації та коефіцієнту трансформації (обертання активів) за допомогою інтегрального методу на основі даних таблиці 7.2. Результати аналізу занести до таблиці 7.2а. Зробити відповідні висновки.
Таблиця 7.2
Вихідна інформація :
Завдання 7.3 Провести факторний аналіз валового прибутку в залежності від зміни обсягу реалізації продукції в натуральному вимірі, відпускної ціни та собівартості одиниці продукції ( таблиця 7.3). Результати аналізу занести до таблиці 7.3а. Зробити відповідні висновки.

Таблиця 7.3
Вихідна інформація :
Завдання 7.4За даними ф.№2 «Звіт про фінансові результати» підприємства необхідно дати оцінку змінам, які відбулися у загальній сумі чистого прибутку та його складових у звітному році порівняно з попереднім роком. Результати аналізу сформувати у вигляді таблиці 7.4

Действующие акции

АКЦИИ!!!

Рады представить Вам наши акции, с помощью которых Вы сможете значительно сэкономить Ваши денежки и отлично подготовиться к сессии!

1. Акция «Копилка». Мы ценим постоянных клиентов и предлагаем им постоянные скидки! Все наши клиенты, которые заказывают хотя бы одну работу в каждую сессию, получают постоянную личную скидку на все последующие заказы - 10 %.

2. Акция «Экономь много»! Супер предложение! Закажи 2 диплома и получи скидки 300 грн. на каждый диплом!

3. Акция «Приводи друзей!» Расскажи о нас другу, приводи его к нам и получишь 50 грн. (если друг сделает заказ работ на сумму не меньше 200 грн).

4. Акция «Летом диплом на шару!» Только летом у Вас есть возможность заказать диплом за 1500 грн.!

  • Амур
    Хочу поблагодарить за всё, Ирина! Она чудесный и справедливый человек! Она была всегда на связи! Было очень оперативно, приятно общаться!!! За 2 года Ирина ни разу не подвела меня! Все работы (курсовая, индивидуальная и дипломная работа) были сданы ...
     
  • Алина
    Ирочка, большое спасибо за курсовую! Защита прошла на отлично, буду Вас всем рекомендовать!!!
     
  • Олег
    Большое спасибо Ирине за помощь с дипломом! Вначале обратился к другим "специалистам", в итоге весь диплом был перечеркнут, исправить они так и не смогли...По совету знакомых обратился к Ирине, она фактически переписала диплом заново, в итоге защита прошла ...