4196.Дипломна робота на тему: Актуальні питання безпечності та якості горілчаних виробів при переміщенні їх через митний кордон України
ЗМІСТ
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ І СКОРОЧЕНЬ 3
ВСТУП 4
РОЗДІЛ 1. ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА РОЗВИТОК РИНКУ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ 7
1.1.Стан і перспективи розвитку ринку алкогольних напоїв України 7
1.2.Територіальне розміщення виробників горілчаних виробів в Україні 13
1.3.Системи класифікацій та груповий асортимент горілчаних виробів 15
1.4.Аналіз стану споживання горілчаних виробів та їх вплив на фізіологію людини 21
РОЗДІЛ 2. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВ 25
2.1.Хімічний склад та харчова цінність горілчаних виробів 25
2.2.Показники якості й безпечності горілчаних виробів 28
2.3.Методологія оцінки якості горілчаних виробів 31
2.4.Результати товарознавчих досліджень якості алкогольних напоїв 35
РОЗДІЛ 3. ПЕРЕМІЩЕННЯ ГОРІЛЧАНИХ ВИРОБІВ ЧЕРЕЗ МИТНИЙ КОРДОН УКРАЇНИ (НА ПРИКЛАДІ ГАЛИЦЬКОЇ ДЕРЖМИТСЛУЖБИ) 40
3.1.Діяльність Галицької Держмитслужби: завдання, структура та нормативно-правове забезпечення регулювання її роботи 40
3.2.Організація переміщення горілчаних виробів через державний митний кордон та порядок провадження митних процедур 43
3.3.Кодування горілчаних виробів за УКТЗЕД з метою нарахування митних платежів при митному оформленні 46
3.4.Організація роботи Галицької Держмитслужби по боротьбі з митними правопорушеннями 51
ВИСНОВКИ 56
АНОТАЦІЯ 61
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 63
ДОДАТКИ 68