4197. Курсова робота на тему: Франчайзинг як перспективна форма ведення підприємницької діяльності в Україні
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1.ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВЕДЕННЯ ФРАНШИЗИ 5
1.1. Суть франчайзингу 5
1.2.Підприємницька діяльність у сфері франчайзингу 12
1.3. Фактори впливу на ефективність діяльності підприємства по франшизі 15
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВЕДЕННЯ ПІДПРИЄМНИЦТВА ПО ФРАНШИЗІ НА ПРИКЛАДІ КАФЕ «LVIV CROISSANTS» 18
2.1. Організація, об’єкт та методики 18
2.2. Сучасний стан та перспективи розвитку кафе «Lviv Croissants» 20
2.3. Обґрунтування потенційних можливостей розвитку кафе «Lviv Croissants» на основі SWOT-аналізу 30
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 36
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 39