553. Фінансовий облік на підприємствах харчової промисловості
ЗМІСТ
Вступ……3
Розділ 1. Теоретичні основи обліку грошових коштів на підприємстві……5
1.1. Економічна сутність і мета обліку грошових коштів…….5
1.2. Огляд нормативної бази обліку грошових коштів……11
Розділ 2 організація обліку на підприємстві харчової промисловості ВАТ "Київхлiб"..18
2.1.Загальна характеристика ВАТ "Київхлiб"….18
2.2. Характеристика облікової політики підприємства…..19
2.3. Організація обліку на підприємстві……25
2.4. Аналіз показників фінансового стану ВАТ "Київхліб"……27
Розділ 3 Методика обліку грошових коштів на підприємствах харчової промисловості…….31
3.1. Облік касових операцій……...32
3.1.1. Загальні принципи побудови обліку касових операцій…..32
3.1.2. Методика обліку касових операцій……35
3.2 Облік грошових коштів на поточних рахунках у банках…..38
3.3. Взаємозв’язок обліку грошових коштів з фінансовою звітністю підприємства…………56
Висновки…67
Список використаної літератури….69
Додатки…..73