785.Технологічне обладнання галузі
ЗАВДАННЯ
1. Виписати вихідні дані для виконання контрольної робота ……………. 3
2.Описати машинно-апаратурну схему виробництва заданого виду виробу, починаючи з доставки муки й закінчуючи хлібосховищем. При описанні схеми вказати марки устаткування для виконання кожної операції ……… 3
3.Визначити необхідну кількість печей …. 5
4.Розрахувати устаткування в заданому відділенні хлібозаводу. Вказати тип, кількість, продуктивність ………. 7
5.Прикласти ескізи підібраного устаткування, крім печі ….10
6.Скласти таблицю технічних характеристик печі та устаткування в заданому відділенні хлібозаводу ……..11
7.Скласти список використаної літератури в алфавітному порядку, оформлений відповідно до вимог ….. 12