786.Технологія галузі – курсова –вар.2 (Хліб Мінський подовий масою 0,8 кг)
ЗМІСТ
ВСТУП..3
1.Вихідні дані..5
2.Вихідна уніфікована рецептура..6
3.Вимоги стандартів до якості сировини..8
4.Характеристика хлібопекарських властивостей борошна, виходячи із заданих показників його якості..11
5.Обгрунтування доцільності запропонованого способу приготування..15
6.Обгрунтування апаратурно-технологічної схеми..16
7.Вибір і обґрунтування параметрів технологічного процесу з урахуванням якості сировини..18
8.Розрахунок пофазної та виробничої рецептур..21
8.1.Розрахунок рецептур за фазами технологічного процесу..21
8.1.1.Розрахунок виходу тіста та його інгредієнтів..21
8.2. Розрахунок виробничої рецептури..25
9.Розрахунок кількості сировини, необхідної для роботи однієї
зміни (8 год)..27
10.Таблиця рекомендованої рецептури та параметрів виробництва для хліба Мінського подового масою 0,8 кг..28
11.Опис апаратурно-технологічної схеми..30
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ..31
ДОДАТКИ..32