- Архіпов В. В. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навч. посіб. / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. – 2-ге вид. – К.: Центр учбової літератури, 2012. – 342 с.
- Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства: навч. посіб. / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. – 2-ге вид. – К.: Центр учбової літератури, 2012. – 280 с.
- Архіпов В.В., Іванникова П.В., Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані 2-е видання: Навчальний посібник. – К.: Центр учбової літератури, 2010. -384 с.
- Ростовський В.С., Шамян С.М. Барна справа. Підручник. 2-ге вид.– К.: Центр учбової літератури, 2011. – 395 с.